Блог

Отзив от пациент В. Кошова

Казвам се Виолета Кошова и съм управляващ съдружник в Компютел Пловдив ООД.

Научих за FoodTest 220 + от моя близка преди 2 години.  Тя имаше много здравословни проблеми произтичащи от много висок холестерол.

Беше опитала всички възможни лечения и нищо не помагаше.

Нейни приятели – лекари в Германия я бяха посъветвали да направи FoodTest 220 + Тогава тестът можеше да се направи само в Германия или Англия.

След като изключи всички храни, към които показа непоносимост, резултатите бяха невероятни. Само след няколко седмици върна холестерола в нормалните граници, премахнаха се всички проблеми, а самата тя се чувстваше жизнена и енергична, така както никога до сега.

За мен това беше много впечатляващо и потвърди моето вярване, че „Храната е най-голямото ни лекарство“!

Аз самата преди около 2 месеца започнах да чувствам спад в енергията си, но го отдавах на голямото натоварване в офиса.

Работата ми е свързана с много срещи и разговори с хора, нужда от бързо, аналитично мислене и креативност.  Когато започнах да забелязвам обаче, че не работя със старото си темпо се замислих сериозно.

Свободното си време прекарвам сред природата, или практикувам йога, т.е. движение не ми липсваше и започнах с изключване на групи храни. Това даде за кратко резултати, но не напълно и тогава реших, че е необходимо да направя инвестиция за здравето си, наречена FoodTest 220 +.

За мое щастие от м. април тази година FoodTest 220 +, разработен от Cambridge Nutritional Sciences е вече и в България.

Лесено и достъпно се оказа правенето на теста.

От 3 седмици съм изключила храните, към които имам непоносимост и резултатите за мен са невероятни. Изчезнаха всички проблеми, които бяха започнали. Имах един-два излишни килограма, които изчезнаха без изобщо да се ограничавам в храната. Единственото, което спазвам е да не консумирам храните към които имам нетолерантност.

Добрата новина е, че след 6 месеца мога да включвам отново постепенно храните, които сега моят организъм не толерира.

Благодаря, на целия екип за вниманието и информацията!

Препоръчвам горещо на всеки, който има някави проблеми със здравето и не е намерил до сега решение да направи най-добрия и точен кръвен тест за хранителна непоносимост FoodTest 220 +.

Само FoodTest 220 + изследва такова голямо количество храни и така прецизно.

Related Posts