Блог

Интервю с д-р Валя Грудева

Д-р Валя Грудева специалист по неврология, клинична хомеопатия, интегративна медицина и здравословен начин на живот, споделя информация по следните въпроси:

  1. Какво представлява хранителната непоносимост?
  2. Какво беше водещото, когато избирахте Food Test 220+ като тест за хранителна непоносимост?
  3. Какви симптоми може да бъдат предизвикани от хранителна непоносимост?
  4. Какво чувстват хората при хранителна непоносимост?

НАЙ-НОВАТА и ТОЧНА технология за изпитване на непоносимост към храна на Cambridge Nutritional Sciences е вече и в България

• Само Food Test 220+ е базиран на най-съвременната технология „microarray”, която позволява много висока чувствителност и достоверност на теста до 98%“

• Само с Food Test 220+ може да тествате най-голям брой храни.

• Food Test 220+ открива наличие на IgG антителата с помощта на венозна, или капилярна кръвна проба, която се взема в лицензирани клинични лаборатории.

 Всички гости на Здравословни почивки Happy Week и Happy Weekend имат възможност да направят FoodTest 220+  на преференциална цена!

Повече информация за ЗДРАВОСЛОВНИТЕ ПОЧИВКИ, както и цени, може да намерите тук >>> https://happyweek.bg/ceni/

Related Posts